KNVB Dataservice

KNVB Dataservice is de nieuwe dienst van de KNVB en Datawiresport. Als u een KNVB Dataservice abonnement heeft hoeft u zelf niets meer bij te houden. Alle informatie is altijd tot op het laatste moment bijgewerkt. De KNVB heeft hier speciaal een IT infrastructuur voor ontwikkeld. Dus geen wekelijkse Excel schema’s meer invoeren. Vanaf nu zijn alle officiële programma’s, uitslagen, standen en afgelastingen altijd actueel te bekijken op uw kantinescherm met Resporter TV en KNVB Dataservice.

KNVB Dataservice en Resporter TV

Binnen Resporter TV is het mogelijk om heel makkelijk uw KNVB Dataservice te koppelen. Het enige wat u hoeft in te vullen is de API key en API path bij uw instellingen van Resporter TV toe te voegen. Hierna zal alle informatie van standen, uitslagen en ranglijsten automatisch worden bijgewerkt op uw scherm in de kantine. Makkelijker kan niet!

Binnen Resporter TV zijn er een vijftal modules die automatisch gevuld worden door de KNVB Dataservice. Zo kunt u het clubprogramma alsmede clubuitslagen tonen. Daarnaast is het mogelijk om per competitie de uitslagen, programma en ranglijst laat zien. Dit geldt voor alle teams binnen de club, van het eerste elftal tot en met de F-jes.

Klik hier om gratis te starten met Resporter TV.

KNVB Dataservice aanvragen

Wilt u ook automatisch standen en uitslagen weergeven binnen Resporter TV? Vraag dan hier een kantine abonnement aan van KNVB Dataservice.

KNVB Dataservice aanvragen 

Let op wanneer u een abonnement aanvraagt dat u kiest voor een kantine abonnement.

knvb dataservice