ACTIE! Resporter TV nu 3 maanden gratis!

Tot en met 31 januari 2014 is Resporter TV vrijblijvend en gratis te gebruiken. Clubs die opzoek zijn naar een professionele kantine presentatie voor hun schermen zijn hier aan het juiste adres! Resporter TV is een zeer effectief communicatie kanaal voor uw club en voor sponsoren een uitermate aantrekkelijk manier om zich te presenteren. Naast sponsoren kunnen ook standen, uitslagen en ranglijsten, social media en sportnieuws getoond worden.

 

Je eigen club op TV: makkelijk in te stellen!

Resporter TV geeft de volgende items weer op uw scherm(en):

  • Voetbal items (standen uitslagen opstelling kleedkamerindeling)
  • Sponsor items (eigen sponsoren in video en afbeelding)
  • Nieuws items (het laatste club- en sportnieuws)
  • Social media items (Facebook en Twitter berichten)
  • Live wedstrijd updates (koppeling met de gratis Resporter App)
  • Bekijk hier alle functies

Inmiddels gebruiken al meer dan 100 clubs Resporter TV. Resporter TV is al vanaf 19,95 euro per maand te gebruiken. Hiermee is dit het goedkoopste en meest uitgebreide pakket van Nederland. Resporter TV werkt NIET met opstartkosten, instelkosten of andere onnodige kosten.

[google_map map_id=”1580″/]

Up-to-date standen en uitslagen

Resporter TV is een online softwarepakket dat overal te gebruiken is. Met een computer / laptop, internetverbinding en TV-scherm kunt u starten met Resporter TV. Met een abonnement van KNVB Dataservice kunt u automatisch standen en uitslagen op Resporter TV tonen. Een perfecte combinatie en mooie aanvulling op het systeem.

 

Maak vrijblijvend een account aan

U kunt nu vrijblijvend en gratis een account aanmaken tot en met 31 januari 2014. Bent u niet overtuigd dan zit u niet vast aan enige verplichtingen.

Wij wensen u veel plezier met Resporter TV!

Het Resporter Team.